Pikkupoika kuuli Vladimir Putinin nimen – purskahti heti nauramaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vladimir Putinin nimeen voi yhdistää monia mielikuvia ja tunteita, mutta harvemmin hauskuus ja ilo tulee ihmisille hänestä päällimmäisenä mieleen. Osa ihmisistä voi pitää Putinin tekemiä asioita välillä huvittavina, mutta harva repeää hillittömään nauruun kuullessaan Venäjän presidentin nimen erästä poikaa lukuunottamatta.

YouTube-videolla nähdään poika, joka ei pysty olemaan nauramatta kuullessaan Vladimir Putinin nimen. Poika osoittaa videolla karttapalloa siihen kuuluvalla ohjaimella. Kun poika osoittaa Venäjää ohjaimella, se alkaa kertomaan faktoja maasta. Kun ohjaimesta tuleva ääni kertoo Venäjän presidentin nimen olevan Vladimir Putin, poika alkaa kikattamaan.

Videon kuvannut äiti ihmettelee, mikä Vladimir Putinissa on pojan mielestä niin hauskaa. Kun poika haluaa kuulla nimen uudelleen, äiti kysyy häneltä, miksi hän nauraa Vladimir Putinille. Lopulta poika kertoo, että nimi on hassu, koska sukunimi on ”pooting”, joka tarkoittaa toisen kasvoille pieraisemista.