Legendaarinen levysoitin tekee paluun – Technics SL-1200 uudistuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman ylivoimaisesti lgendaarisin levysoitin Technics SL-1200 on tekemässä paluun. Monissa maissa raportoitiin viime vuoden lopulla, että erilaiset vinyylisoittimet olivat yllättäen nousseet joulun lahjahitiksi. Nyt on vahvistettu, että Technics SL-1200 palaa markkinoille.

Technics
Technics
Technics
Technics

50 vuotta täyttävä Technics SL-1200 nousi vuosikymmeniä sitten kulttimaineeseen, kun DJ-ammattilaiset huomasivat sen olevan parhaiten ammattikäyttöön soveltuva vinyylisoitin. Laitteesta muodostui nopeasti the-one-and-only -levysoitin, jollaisia löytyi vähintään kaksin kappalein käytännössä jokaisesta klubista, discosta ja yökerhosta.

Nyt vinyylibuumi ja juhlavuosi tuovat Technicsin takaisin, kun alumiininen SL-1200G ja magnesiuminen SL-1200GAE esiteltiin. Jälkimmäinen on jo syntyessään keräilyharvinaisuus, sillä sitä valmistetaan vain 1.200 kappaletta. SL-1200GAE tulee myyntiin ensi kesänä ja SL-1200G myöhemmin tänä vuonna.