Adoptiota odottava koira hymyilee pyynnöstä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat pystyvät oppimaan sekä koulutettuina että itsekseen melko uskomattomia taitoja. Eräs viisikuukautinen pentu ilahdutti hoitajaansa hymyilemällä joka kerta, kun sitä pyydettiin sanomaan kameran edessä juusto.

Amanda Robles on julkaissut Facebook-sivuillaan pienen videon Herbert-nimisestä koirasta, joka hymyilee kameralle joka kerta kun tyttö pyytää koiraa sanomaan juusto. Valkoinen pitbull sulattaa jokaisen katsojan sydämen videolla, jossa koira väläyttää hurmaavan valkoisen hammasrivistönsä käskystä.

Robles auttaa Paws Chicago -nimisessä eläinsuojassa hoitamalla kotia kaipaavia koiria siihen saakka, kunnes ne saavat oman loppuelämän kotinsa. Eläinsuojalla on periaate, jonka mukaan ne eivät lopeta yhtäkään eläintä vaan tekevät kaikkensa sen eteen, että jokainen eläinsuojaan päätynyt lemmikki saa uuden kodin. Herbert asuu tytön luona siihen saakka, kunnes se adoptoidaan.

say cheese

Posted by Amanda Robles on Saturday, January 9, 2016