Charlotte McKinney miestenlehden rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaismalli Charlotte McKinney nousi suuren yleisön tietoisuuteen tammikuussa, kun hän esiintyi Carl’s Jr. -hampurilaisketjun kohutussa mainoksessa. Kate Uptonin haastajaksikin kutsuttu tähti on ollut siitä lähtien kovassa nosteessa kotimaassaan.

Nyt Charlotte McKinney nähdään GQ-miestenlehden brittiversiota varten otetuissa kuvissa. Vaaleaverikkö poseeraa Instagramissa jakamissaan otoksissa mustissa, bondage-henkisissä alusvaatteissa.

Floridasta kotoisin oleva Charlotte McKinney ryhtyi tavoittelemaan uraa mallina ollessaan 17-vuotias. Nykyään 23-vuotias vaaleaverikkö käytti Instagram-tiliään portfoliona. Charlotte noteerattiin Esquire-miestenlehdessä, ja sittemmin hänet on nähty muun muassa muotibrändi Guessin mainoskampanjassa.

@britishgq by the amazing @hunterandgatti

Kuva, jonka charlottemckinney (@charlottemckinney) julkaisi

@hunterandgatti @britishgq @paulyblanch

Kuva, jonka charlottemckinney (@charlottemckinney) julkaisi