David Bowien pidätyskuvasta nettihitti – tyyli säilyi tilanteessa kuin tilanteessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suurimpiin rock- ja poptähtiin kuulunut David Bowie menehtyi 10. tammikuuta 2016 syöpään. Suru-uutinen on otettu vastaan monin eri tavoin ympäri maailmaa, ja ikonista tähteä on muistuttu lukuisten kunnianosoitusten merkeissä.

Bowien kuoleman myötä hänen vuonna 1976 otettu poliisin pidätyskuva nousi nettihitiksi. Sosiaalisessa mediassa levinnyt kuva osoittaa, että tähti osasi säilyttää tyylikyytensä jopa pidätetyksi tultuaan.

David Bowie pidätettiin vuonna 1976 rocktähti Iggy Popin kanssa kannabiksen hallussapidosta New Yorkissa sijaitsevassa hotellissa. Muusikon pidätyskuva löydettiin eläkkeelle jääneen poliisin roskien seasta huutokauppatyöntekijä Gary Hesisn toimesta. Kuva myytiin myöhemmin Ebayssa 2.700 dollarin hintaan.

davidbowie12012016b