Mikä kaula-aukko! Katy Perry ei muotojaan peitellyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry avautui taannoin haastattelussa lapsuudestaan ja paljasti, ettei saanut lapsena olla tekemisissä taikuuden kanssa. Siksi häneltä kiellettiin myös Harry Poter -kirjat ja elokuvat. Sunnuntaina Perry edusti poikkeuksellisen näyttävänä Golden Globe -gaalassa.

Katy Perry saapui 73. Golden Globe -gaalan punaiselle matolle Beverly Hilton -hotelliin todella näyttävässä asussa, jonka kaula-aukko haki vertaistaan koko illassa.

Katy Perrystä on huvittavaa, että hänen kurinalaisesta uskonnollisesta kasvatuksestaan huolimatta hän on toiminut yllättävän usein vastoin vanhempiensa opetuksia. Perry on muun muassa lanseeraamassa markkinoille taikajuomaa muistuttavan parfyymin. Dark Potion -hajuveden on kuvailtu olevan viettelevän ja lumoavan vanilijainen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash