Kolmevuotias karkasi ajelulle – sähköautolla maantiellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kolmevuotias poika oli karannut salaa kotoaan ja lähtenyt ajelulle pienellä sähköautollaan. Hän oli löytynyt maantieltä henkilöautojen seasta ajellessaan pelkkä paita ja vaipat yllään pienellä autollaan. Poika oli onneksi löytynyt ennen kuin suurempaa vahinkoa oli ehtinyt tapahtumaan.

Pikkupoika oli karannut kotoa isän ollessa suihkussa. Poika oli isän mukaan siirtänyt tuolin oven eteen, kiivennyt tuolin päälle seisomaan ja avannut lukitun ulko-oven. Kolmevuotias poika oli halunnut lähteä ajelemaan pienellä autollaan isolle maantielle ja karannut kotoa vähin äänin.

Autot olivat yrittäneet Daily Mail -lehden mukaan pysähdellä pikkuauton eteen estääkseen taaperon ajelun, mutta mikään ei ollut estellyt pikkupoikaa. Lopulta poika saatiin pysähtymään ja isä riensi polkupyörällä tapahtumapaikalle. Isä ei saa syytteitä tapahtuman johdosta, mutta lastensuojeluviranomaiset aikovat vielä tutkia tapausta.