Mies pyysi naiselta alastonkuvia – sai täydellisen vastaiskun!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tinderin ja muiden samankaltaisten sovellusten myötä ihmiset juttelevat ja flirttailevat herkemmin tuntemattomien ihmisten kanssa. Jotkut miehet saattavat välillä kokeilla onneaan ja pyytää mukavan juttutuokion päätteeksi naista lähettämään itsestään paljastavan kuvan.

Eräällä naisella oli tällaisia juttukumppaneita varten juuri oikeanlainen kuva valmiina. Jwzayn-nimimerkkiä käyttävä nainen on julkaissut kuvan Twitter-tililleen hauskasta tilanteesta, jossa hän juksasi miestä.

Mies oli pyytänyt naiselta tekstiviestillä pystyisikö hän lähettämään miehelle itsestään kuvaa, jossa naisella ei olisi vaatteita yllään. Naisella oli miehelle täydellinen kuva lähetettävänään. Nainen kiusasi miestä lähettämällä hänelle kuvan näytöstä, jossa näkyi latausmerkkinä toimiva kehä.

Mies ei ymmärtänyt, että kuva on itse asiassa latauskuvakkeesta, vaan hän kuvitteli puhelimensa olevan rikki. Mies yritti avata kuvaa moneen otteeseen, mutta joutui kuitenkin pettymään.