Mies ulosti Starbucksin lattialle: ”Minulla on vatsavaivoja”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisellä on todella vaikeat oltavat jos jokin perustarpeista ei toteudu. Ruoan, juoman ja unen puuttuminen saa olon tuntumaan nopeasti heikolta. Vessassa käyminen on myös asia, jota kukaan ei pysty välttelemään aikaansa pidemmälle.

Eräs mies koki akuutin hädän kahvilassa, mutta ei ehtinyt vessaan saakka. YouTube-videolla nähdään muita asiakkaita hämmentänyt tilanne New Yorkissa, kun eräs miespuolinen Starbucks-kahvilan asiakas alkoi ulostamaan muiden nähtävillä. Mies oli laskenut housunsa ja ottanut palvelutiskin reunasta kiinni alkaessaan toimittamaan asiaansa keskelle käytävää.

Mies oli tuohtunut siitä, että henkilökunta soitti ulostamisen vuoksi poliisit paikalle. Asiakas oli pyytänyt työntekijää avaamaan vessan oven kun hätä oli iskenyt, mutta ovea ei oltu avattu, minkä vuoksi mies oli alkanut ulostamaan muiden asiakkaiden nähtävillä. Miehellä oli vatsavaivoja, joiden vuoksi hän ei pystynyt pidättelemään.