Pussycat Dollin kaula-aukko ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzinger erosi viime vuoden helmikuussa formulatähti Lewis Hamiltonista. Sittemmin hän ryhtyi seurustelemaan bulgarialaisen tennistähti Grigor Dimitrovin kanssa, kun mies erosi tennispelaaja Maria Sharapovasta.

Nyt Nicole kuvattiin InStylen ja Warner Brosin järjestämissä Golden Globe -gaalan jatkobileissä Beverly Hilton -hotellissa. Poptähden kaula-aukko oli yksi illan näyttävimmistä.

Nicole Scherzingerin uusi rakas Grigor Dimitrov on tapaillut aikoinaan myös tennistähti Serena Williamsia.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat