Restamax ostaa osan SuperParkista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ravintola-alan yhtiö Restamax Oyj sijoittaa sisäaktiviteettipuistoja operoivaan SuperParkiin osatamalla 19 prosenttia yhtiöstä. Yhtiö laajentaa siten toimintaansa lasten ja nuorten liikkumiseen sekä perheiden yhdessäoloon, joita SuperPark-konsepti edustaa.

– Tavoitteenamme on kiihdyttää SuperParkin kasvua ja kansainvälistymistä lähivuosien aikana. Tulemme lähikuukausina julkistamaan uusia hankkeita Suomeen ja ulkomaille, kertoo SuperParkin toimitusjohtaja Juha Tanskanen.

SuperParkin liikeideana on suunnitella ja rakentaa sisäaktiviteettikohteita sinne, missä ihmiset liikkuvat. SuperParkit vastaavat lasten ja nuorten liikkumattomuuteen sekä perheiden yhteisen ajan vähenemiseen viihteellisen liikunnan keinoin. SuperParkin tarina alkoi vuonna 2012 Vuokatista, jonne avattiin maailman suurin Angry Birds Activity Park.

SuperPark on laajentunut jo Ouluun, Vantaalle sekä Kuopioon. SuperPark on julkistanut avaavansa sisäaktiviteettipuistot Turkuun Holiday Club Caribian yhteyteen ja Tampereen Särkänniemeen vuoden 2016 aikana. SuperParkin päättyneen tilikauden liikevaihto oli reilut 6 miljoonaa euroa, kuluvan tilikauden arvioidaan olevan noin 9 miljoonaa euroa ja seuraavan jo 15–20 miljoonaa euroa.

– SuperPark tuo hyvän lisän nykyisiin viihde- ja liikunta-aktiviteetteja sisältäviin ravintoloihimme. SuperParkin idea ja uniikki konsepti sekä uskottava kasvu- ja kansainvälistymisstrategia saivat meidät sijoittamaan, Restamaxin hallituksen puheenjohtaja Timo Laine sanoo.