Rikollinen pettyi etsintäkuulutuksen kuvaansa – lähetti poliisille uuden!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebook-käyttäjät saattavat törmätä sosiaalisessa mediassa itsestään otettuihin ja ilman lupaa jaettuihin epäedustaviin kuviin. Yhdysvaltojen Ohiossa asuvalle miehelle kävi juuri näin – ja kaiken lisäksi kuvan oli jakanut paikallinen poliisilaitos.

Mies oli etsintäkuulutettu oikeuskäsittelystä poissaolemisesta sekä vandalismiin ja tuhopolttoon liittyvistä epäilyistä. Julkisesta imagostaan huolestunut Donald Pugh päätti lähettää Liman poliisilaitokselle uuden, edustavamman etsintäkuulutuskuvan. Hän lähestyi viranomaisia yksityisviestin muodossa, johon oli liitetty selfie-kuva aurinkolasit päässä autossa istuvassa Donaldista.

– Tässä on parempi kuva, se toinen on kamala, mies kirjoitti.

Poliisit jakoivat uuden kuvan Facebookissa. He kiittivät miestä avusta, mutta toivoivat että hän ilmaantuisi poliisilaitokselle keskustelemaan syytteistään. Pugh ei ole toistaiseksi suostunut viranomaisten toiveisiin, mutta antoi 104.9 The Eagle -radiokanavalle haastattelun.

– He jakoivat kuvan, joka sai minut näyttämään karkuteillä olevalta James Brownilta. En voinut antaa sen tapahtua, mies kommentoi haastattelussa.

This photo was sent to us by Mr. Pugh himself. We thank him for being helpful, but now we would appreciate it if he would come speak to us at the LPD about his charges.

Julkaissut Lima Police Department 6. tammikuuta 2016