Sampo Kaulanen huristelee Thaimaassa: ”Skootterilla ajaminen oli omanlainen elämys”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen sosiaalisen median supertähti Sampo Kaulanen ja hänen vaimonsa Michele ovat parhaillaan viettämässä hyvin ansaittua parisuhdelomaa Thaimaassa. Sosiaalista mediaa Kaulanen ei ole kuitenkaan kokonaan unohtanut, ja nyt hän päivitteli reissusta valokuvia Suomen lumimyrskyiseen päivään.

Kaulanen kertoi, että he eivät ole auringonpalvojatyyppejä, ja siksi alle otettiinkin vuokratut skootterit. Tie vei muun muassa vesiputouksille, jossa oli kuitenkin liikaa ötököitä. Sampo kuvaili Facebookissa myös thaimaalaista liikennettä.

– Skootterilla ajaminen oli omanlainen elämys.. Täällä tuo liikenne on ”väärällä” puolen ja muutenki jengiä aika pirusti liikenteessä.. Mut hauskaa oli! Vissiin yleisin kuolemansyy Thaikuissa on tuo liikennekuolema :) Kaulanen kirjoitti.

Iltoja!Hauska päivä takana! Ei olla oikein auringonpalvoja tyyppejä ja aamulla koitettiin mennä altaalle/rannalle niin…

Julkaissut Jounin Kauppa 12. tammikuuta 2016