Uhrilampaat-elokuvan talo myynnissä – kukaan ei halua ostaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pennsylvaniassa asuva pariskunta on yrittänyt jo puoli vuotta myydä omaa hienoa omakotitaloaan, mutta turhaan. Talo on tullut monille tutuksi Uhrilampaat-elokuvasta Buffalo Bill -sarjamurhaajan talona, minkä vuoksi kukaan ei näytä haluavan ostaa sitä.

Pariskunta Scott ja Barbara Lloyd ovat yrittäneet myydä elokuvasta tuttua taloaan jo kesästä 2015 lähtien, mutta ostajaa ei ole vielä toistaiseksi löytynyt. Talon hintapyyntö oli aluksi 300.000 dollaria, josta se on ollut pakko pudottaa 250.000 dollariin ostajien houkuttelemiseksi.

Talon aula, eteinen portaineen sekä ruokailusali näkyivät Uhrilampaat-elokuvassa, mutta monien pettymykseksi talossa ei ole Buffalo Billin käyttämää kidutuskammiota. Talon myynti-ilmoitus on kerännyt paljon huomiota, mutta potentiaaliset ostajat ovat jääneet vielä toistaiseksi kiinnostuneiden ulkopuolelle.