Charlie Sheen lopetti HIV-lääkityksen!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Charlie Sheen sai tietää HIV-tartunnastaan jo vuonna 2011. Sen jälkeen syöksykierteeseen joutunut mies on salannut sairauden ja keskittynyt elämässään naisiin ja päihteisiin. Hän kertoi taudista julkisesti viime vuonna. Nyt hän on lopettanut säännöllisen lääkityksen.

Viisikymppinen Charlie Sheen on hakeutunut meksikolaisen lääkäri Sam Chachouan pakeille. Tohtori Chachoua työskentelee HIV-rokotteen parissa, ja on niin varma tuotteensa toimivuudesta, että on ruiskuttanut Sheenin verta itseensä todisteeksi.

Charlie kertoo osallistuneensa rokotekokeiluun vapaaehtoisesti, vaikka hänen omalääkärinsä ei hyväksynyt ajatusta. Nähtäväksi jää, tehoaako vaihtoehtoinen hoito yhtä hyvin HI-virukseen kuin säännöllisesti vuosien ajan otetut lääkkeet.

– Olen ollut ilman säännöllistä lääkitystä noin viikon ajan. Riskeeraanko elämäni tällä? Todellakin, mutta mitä väliä? Olen syntynyt kuolemaan, eikä se haittaa minua, Charlie Sheen kertoi The Dr. Oz -ohjelmassa vieraillessaan.