Huumepomo El Chapo oli paeta jälleen – kuvat salakäytävästä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Meksikolainen kartellijohtaja Joaquin Guzman, joka tunnetaan myös nimellä El Chapo, karkasi viime kesänä maan pääkaupungin lähellä sijaitsevasta vankilasta tunnelin kautta. Viime viikolla hänet saatiin jälleen kiinni, mutta vain tuurilla. El Chapo oli nimittäin päästä jälleen pakoon.

Los Mochisin kaupungissa Meksikossa sijaitsevaan Guzmanin piilopaikkaan iskettiin yllättäen 17 raskaasti aseistetun sotilaan voimin. He surmasivat ainakin viisi huumepomon turvamiestä, mutta saalis oli silti päästä jälleen pakoon. El Chapon piilopaikassa oli perinteiseen tapaan jälleen salakäytäviä, joista erääseen hän ehti paeta pidätysiskun tiimellyksessä.

Huumepomon makuuhuoneen peili oli todellisuudessa salaovi, jonka takana oli salakäytävä suoraan viemäritunneleiden verkostoon. Tuoreimpien tietojen mukaan El Chapoa ei pidätetty asunnossaan eikä salakäytävissään tai viemäreissä, sillä hän ehti paeta talosta ja jäi kiinni vasta ryöstettyään auton ja yritettyään jatkaa sillä pakomatkaa. Sotilailta kesti puolitoista tuntia löytää salakäytävä ja huomata, että huumepomo oli jälleen paennut heitä.

Viime kesänä El Chapo karkasi luikahtamalla vankilan sellinsä lattiaan tehdystä puolen metrin levyisestä kolosta alas noin puolentoista kilometrin pituiseen tunneliin. Tunneli on valaistu ja ilmastoitu, ja se on varustettu puhelimilla ja jopa hissillä. Maanalainen käytävä johti vankilan ulkopuolella sijaitsevaan taloon, johon rikollispomolle oli jätetty vaihtovaatteita.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash