Hiihtohissi pysähtyi lumitykin eteen – kylmää kyytiä laskettelijoille!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Itävallan Damuls-Mellaun laskettelukeskuksessa olleet turistit joutuvat kokemaan henkilökohtaisen lumimyrskyn viraalihitiksi nousseella Youtube-videolla. Laskettelijoiden hiihtohissi sattui nimittäin pysähtymään pahimmalla mahdollisella paikalla.

Videolla nähdään, kuinka hiihtohissi on pysähtynyt juuri kun sen matkustajat ovat lumitykin vieressä. Hississä olevat laskettelijat eivät voi tehdä muuta, kuin istua paikoillaan ja antaa lumen lentää suoraan heitä kohti.

Itävaltalaisen The Local -uutissivuston mukaan hissin matkustajat olivat jumissa lumitykin vieressä noin minuutin ajan. Sivustakatsojat kuvasivat tilanteen videolle, joka lähti arvatenkin leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa.