Junayhtiön uskomaton syy myöhästelyyn: ”Aurinko paistoi”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen junayhtiö on yllättänyt asiakkaansa erikoisella ilmoituksella. Etelä-Lontoossa liikennöivä Southeastern Railways nimittäin ilmoitti sosiaalisessa mediassa junan olevan myöhässä auringonpaisteen takia.

Daily Mail -lehden mukaan yhtiö pahoitteli asiakkailtaan junan myöhästymistä ja perusteli aikataulumuutosta sillä, että aurinko paistoi raiteille liikennettä häiritsevässä kulmassa. Southeastern Railwaysin ilmoitus on herättänyt hilpeyttä sosiaalisessa mediassa.

Ilmeisesti suomalaiset eivät ole ainoa kansa maailmassa, joka on tottunut kuulemaan mitä erikoisimpia selityksiä junien myöhästelyille. Ainakaan toistaiseksi VR:n junien ei tiedetä olleen myöhässä pelkästään kirkkaan auringonpaisteen takia. Jää nähtäväksi tuleeko tämä ilmiö vielä jonain päivänä esiintymään myös Suomessa.