Koirasta tuli hiusmalli – upeat kampaukset ihastuttavat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuma-niminen koira on sekoitus shih tzua ja kiinanpalatsikoiraa. Rotusekoituksen ansiosta koiralla on pitkät suorat karvat, jotka näyttävät siltä kuin koiralla olisi oikeat hiukset. Kuman omistaja tekee Kumalle karvoista kauniita kampauksia, joista nainen julkaisee ottamansa kuvat Kuman omalla Instagram-tilillä.

Kumasta on kampauskuvien myötä tullut sosiaalisessa mediassa suosittu hiusmalli, jota jo lähes 19.000 Intagram-käyttäjää seuraa. Pienen koiran veikeät ilmeet, poseeraukset ja omistajan loihtimat kampaukset tekevät kuvista hauskoja ja saavat niitä katsovan ihmisen väkisinkin hyvälle mielelle.

Omistaja on tehnyt Kumalle erilaisia kampauksia, nutturoita ja lettejä. Kampauksen lisäksi Kuma poseeraa kuvissa myös välillä lisäasusteiden kera. Hauskat kokopuvut, hiuskoristeet ja hatut kruunaavat koiran tyylin, joka on mietitty täydelliseksi kokonaisuudeksi päästä varpaisiin saakka.

??? #雨ばっかりで #カエルが出た #ダイナマイトバデーカエルが…

Kuva, jonka もえむ (@moem_n) julkaisi

ガタイの良さが際立つ件。 #見たことないけど #ミニオンズ←

Kuva, jonka もえむ (@moem_n) julkaisi

脇から焼きそば出てますよその2 #焼きそば全開 #まん中に紅しょうが

Kuva, jonka もえむ (@moem_n) julkaisi