Eläintarhan kävijät ihmeissään – eläin söi omaa korvaansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kudu on afrikkalainen metsäantilooppi, joka syö ravinnokseen lehtiä ja versoja. Eräs nainen on kuvannut hauskan videon eläintarhassa, kun aitauksessa ollut kudu herkutteli ruokavaliostaan poiketen omalla korvavaikullaan.

YouTube-videolla nähdään naista huvittanut ja kuvottanut tilanne, kun kaksi kudua nauttivat toistensa seurasta samassa aitauksessa. Toinen kuduista nauttii kuitenkin hiukan toista enemmän kaivaessaan korvaansa kaverinsa sarvella. Kaivamisen jälkeen kudu syö tekemänsä löydökset kaverinsa sarvesta pois.

Eläimillä ei ole samanlaisia käytöstapoja kuin ihmisillä, minkä vuoksi ne eivät häpeile nenän tai korvan kaivamista samalla kun muut katsovat. Monissa tapauksissa, kuten tässäkin, eläimet vieläpä syövät löydöksensä.