Lemmy Kilmister ja David Bowie ”duetoivat” yhdessä – mashup julki

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikkimaailma on jäänyt kaiholla muistelemaan kahden legendan poismenoa. Lemmy Kilmister ja David Bowie siirtyivät täältä ikuisuuteen lyhyen ajan sisällä. Molempien tähtien Tuonelan venettä kuljetti salakavala tauti nimeltään syöpä.

Oli vain ajan kysymys koska fanit loihtisivat tribuutteja idoleilleen. Lemmyn ja Davidin kasvoja sekä tietoja sekoittavia meemejä on ilmestynyt kymmenittäin, ja nyt on luotu jopa oma mash up -musiikkivideo. Kappaleella yhdistyvät Motörheadin Ace of Spades ja David Bowien laulu Let’s Dance.

Ilman ennakkoluuloja luotu kappale vaatii muutaman kuuntelukerran, ettei se kuulosta väkisin väännetyltä. Kun biisiin pääsee sisälle, toimii se oikeastaan jo hieman paremmin. Toki mukana on myös Lemmy Kilmisterin laulua basson soiton lisäksi. Rajan takana on monta hyvää muusikkoa vastassa, ja siellä varmasti kaikuu kaikkojen aikojen musiikki. Kuunnellaan me tällä puolella Ace of Dancea.