Taikuri avasi kännykän näppäinlukon – tytöt ihmeissään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni älypuhelimen omistaja saattaa ajatella, että puhelin on turvassa muiden ihmisten uteliaisuudelta näyttöön asetetun pääsykoodin avulla. Eräs taikuri kuitenkin osoittaa videolla näkyvällä tempullaan, että pääsykoodikaan ei ole aina turvallinen.

Taikuri Jibrizy esittää kadulla tytöille taikatempun käyttämällä yhden tytön älypuhelinta. Taikuri ottaa älypuhelimen käteensä ja yrittää arvata tytön näppäinlukituksen pääsykoodin numerot lukemalla tytön ajatuksia. Jibrizy varmistaa tytöltä numero kerrallaan arvaako hän oikein.

Jibrizy arvaa numero numerolta pääsykoodin oikein. Viimeisen numeron kohdalla taikuri pyytää tytön kättä ja näppäilee hänen sormellaan puhelimeen vielä viimeisen numeron, jonka avulla hän saa puhelimen näppäinlukituksen auki. Kaikki tytöt ovat ihmeissään tempusta, jonka onnistumista he eivät voi uskoa todeksi.