Miehellä jopa 800 jälkeläistä – myy spermaansa Facebookissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen Simon Watson on jo 16 vuoden ajan auttanut lapsettomia pariskuntia ja naisia hankkimaan jälkikasvua luovuttamalla heille siemennestettään. 41-vuotiaan Watsonin omien laskeskelmien mukaan hän on biologinen isä jo yli 800 lapselle.

Daily Mail -lehden mukaan mies kaupittelee nykyään siemennestettään Facebookissa. Yksi annos Watsonin siemennestettä kustantaa noin 66 euroa. Simonin mukaan hänen spermansa on erittäin laadukasta, sillä joka viikko hänelle syntyy jälkeläisiä jossain päin maailmaa.

Watson vitsaili, että hän haluaisi auttaa maailmaan 1.000 lasta, ennen kuin hän edes harkitsee eläkkeelle siirtymistä. Lutonissa asustelevalla Simonilla on kolme lasta.

Mies kertoi, että siemennesteenluovuttaminen ei ole aina helppoa ja hän hiljattain erosi tyttöystävästään tehtävän aiheuttamien paineiden vuoksi. Watson on tienannut siemennesteellä jo pienen omaisuuden ja bisnes kukoistaa paremmin kuin koskaan. Facebookin lisäksi mies on listattuna luovuttajaksi useilla nettisivuilla.