Video: Mies pieraisi viisi kynttilää sammuksiin – uusi ennätys!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten internet ja Guinnessin ennätysten kirjat ovat osoittaneet, nimensä voi saada historiaan mitä erikoisemmilla tavoilla. Nyt Youtubessa nähdään video, jossa mies rikkoo peräilman ulos päästämiseen liittyvän ennätyksen.

Youtuben Recordsetter-kanavan videolla filippiiniläinen Gerard Jessie valmistautuu ensin koettelemukseen makaamalla maassa, jalat kohti kattoa. Hän onnistuu sammuttamaan viisi kynttilää peräkkäin piereskelemällä niitä kohti. Gerard käyttää tosin apunaan torvimaista putkea, joka epäilemättä helpottaa suoritusta jonkin verran.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat