Poliisi kielsi selfiet Intiassa – Mumbaissa 15 selfievapaata vyöhykettä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mumbain poliisi on julistanut kaupunkiin 15 paikkaa, joissa selfie-kuvien ottaminen on vastaisuudessa kiellettyä. Selfievapaiden vyöhykkeiden joukossa on kaupungin tunnettuja merinäköaloja tarjoavia paikkoja, kuten Marine Drive, Bandra Bandstand, Dadarin ranta ja Worlin linnake.

Selfiekiellosta tullaan ilmoittamaan alueille pystytettävien kylttien muodossa. Myös rannoilla päivystävät hengenpelastajat tulevat valvomaan, etteivät turistit ota itsestään kuvia riskialueilla. Mashable-sivuston mukaan toistaiseksi on epäselvää, tullaanko kiellon rikkojia rankaisemaan esimerkiksi sakkojen merkeissä.

Päätös astui voimaan pian sen jälkeen, kun kaksi ihmistä kuoli selfie-kuvien ottamiseen liittyvässä onnettomuudessa. NDTV-uutissivuston mukaan kolme nuorta tyttöä tippui taannoin mereen Bandran linnakkeella ottaessaan selfie-kuvia. Onnettomuus johti yhden tytön ja heitä pelastamaan lähteneen miehen hukkumiseen.