Brasilialaismalli hakeutui ryppyhoitoihin – kohtalokas seuraus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brasiliassa on äskettäin noussut otsikoihin uutinen, jonka mukaan missikaunotar Raquel Santos on menehtynyt äkillisesti saatuaan sydänkohtauksen. 28-vuotias kaunotar oli menehtynyt Rio de Janeirossa sijaitsevalla kauneusklinikalla täyteaineoperaation seurauksena.

Daily Mail -lehden mukaan viranomaiset ovat käynnistäneet tapauksesta tutkinnan. Nuori kaunotar oli hakeutunut klinikalle tasoittamaan kasvoissaan olevat naururypyt. Kasvoihin ruiskutettu täyteaine sai naisen kehossa aikaan myrkytysreaktion, joka todennäköisesti johti hänen kuolemaansa.

Viranomaiset epäilevät, että komplikaatiot johtuivat lääkeaineista, joita missi oli nauttinut ennen operaatiotaan. Huhujen mukaan Santos söi päivittäin hevosille tarkoitettua laitonta lääkettä maksimoidakseen kuntosaliharjoittelun tulokset.

Lähipiirin mukaan Raquelilla oli vaarallinen pakkomielle kosmeettisiin operaatioihin ja hänelle oli tehty useita kauneusleikkauksia. Kahden lapsen äidin yllättävä poismeno on ollut valtava järkytys sekä perheelle ja lähipiirille.