Supermalli ja toimintatähti kihloihin – näyttävämpää paria saa hakea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Rosie Huntington-Whiteley on mennyt kihloihin pitkäaikaisen poikaystävänsä Jason Stathamin kanssa. Huntington-Whiteley paljasti kihlauksen Golden Globe Awards -gaalassa, jossa hänellä nähtiin vasemman käden nimettömässä sormus, jota koristi suuri timantti.

Daily Mail sai mallin tiedottajalta vahvistuksen kihlaukseen gaalan jälkeen. Tuore kihlapari Huntington-Whiteley ja Statham olivat yhdessä upea näky astellessaan palkintogaalan punaiselle matolle. 28-vuotias Huntington-Whiteley ja 48-vuotias Statham ehtivät seurustelemaan viisi vuotta yhdessä ennen kuin he menivät kihloihin.

Brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley tunnetaan Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien kanssa työskentelemisestä. Mallitöiden lisäksi kaunotar on myös näytellyt muun muassa Mad Max: Fury Road -elokuvassa ja Transformers: Dark of the Moon -elokuvassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash