Bowie Streetistä tehtiin kyltissä David Bowie Street

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supertähti David Bowie menehtyi sunnuntaina 10. tammikuuta syöpään. Muusikkona, näyttelijänä ja taiteilijana tunnetuksi tulleelle miehelle on jo ehditty osoittamaan kunnioitusta monilla eri tavoilla ympäri maailmaa.

Teksasin Austin on noussut uutisiin jonkun laitettua kaupungissa sijaitsevan Bowie Streetin katukyltin uuteen uskoon tähden kuoleman jälkeen. Sen tilalle on asetettu David Bowie Street -katukyltti.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuka kyltin on käynyt vaihtamassa. Hieman yllättäen kaupungin virkamiehet ovat kuitenkin suhtautuneet asiaan Austin 360 -uutissivuston mukaan ymmärtäväisesti. Uusi katukyltti tulee pysymään paikallaan ainakin muutaman päivän ajan.

– Arvostamme Austinin mainetta maailman livemusiikin keskusksena ja annamme David Bowielle tunnustusta kaikesta siitä, mitä hän teki musiikkimaailmalle. Siksipä annamme uuden kyltin pysyä paikoillaan 19. tammikuuta asti, Austinin liikennelaitoksen tiedotteessa kerrotaan.

Bowie street on alun perin nimetty Alamon taistelussa kuolleen Jim Bowien mukaan. Verkossa on sittemmin aloitettu adressi, jossa katu halutaan nimetä pysyvästi uusiksi David Bowien kunniaksi.