Fretti yrittää pysyä hereillä – suloinen näky sylissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fretit ovat yleistyneet viime vuosien aikana lemmikkeinä. Fretti on hilleristä kesytetty näätäeläin, jota on alunperin käytetty kanien metsästykseen, mutta nykyään se on suosittu perheenjäsen ihmisten kodeissa.

Nyt videolla nähdään suloinen miehen sylissä makoileva fretti, joka yrittää uupuneena taistella nukahtamista vastaan. YouTube-videolla nähdään omistajan sylissä viihtyvä fretti, joka makaa selällään miehen jalkojen välissä.

Fretti nautiskelee saamistaan rapsutuksista eikä pysty pitämään silmiään auki unen viedessä voiton. Fretti haukottelee suloisesti ja on todella stressiä lievittävä näky kaikessa hellyttävyydessään.

Fretit eivät yksilöstä riippuen ole aina kovinkaan hellyydenkipeitä tai seurallisia. Ne tykkäävät tavaroiden varastamisesta, kiipeilemisestä ja pesien rakentamisesta, minkä lisäksi videolla näkyvä fretti nauttii myös silminnähden omistajansa kosketuksesta.