Koira haistoi omaa pieruaan – järkytys paistaa silmistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset ovat kuvanneet huvittavia videoita siitä, miten heidän lemmikkiensä ilmeet ovat muuttuneet omistajan pieraistessa tai miten koirat ovat pinkaisseet hajua pakoon. Lemmikkien nenä saattaa olla herkkä kammoksumaan ihmisten päästämiä kaasuja, mutta ne näyttäisivät kärsivän myös omista pieruistaan.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, kun Moxie-niminen bostoninterrieri on yllättänyt itsensä päästämällä haisevan pierun yläilmoihin. Videolla Moxie-koira istuu ja kumartuu haistamaan peräpäätään varmistuakseen siitä, että haju todella tuli sieltä. Moxie sai nopean varmistuksen aavistukselleen ja näytti järkyttyvän hajusta.

Moxien ilme on sanoinkuvaamaton sen jälkeen, kun se on haistanut omaa pieruaan. Se kumartuu vielä uudelleen tekemään tuplavarmistuksen, minkä jälkeen se järkyttyy entistä pahemmin. Lopulta Moxie lähtee pahaa hajua karkuun juoksemalla toiseen huoneeseen.