Uskomaton video: Lumivyöry iski ranskalaiskylään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lumivyöryt laukeavat yleensä itsestään sään vaikutuksesta, mutta useimmiten ihmiselle vaaraa aiheuttaneet lumivyöryt ovat olleet heidän itsensä laukaisemia. Tällä kerralla lumivyöry oli jättää pienen ranskalaisen kylän alleen lumimassan vyöryessä alas vuoren rinnettä pitkin.

YouTube-videolla nähdään vuorelta alas tuleva lumivyöry, jonka yksi kylän asukkaista on tallentanut videolle. Lumivyöry liikkuu vuorta pitkin nopeasti alaspäin ja näyttää siltä kuin se uhkaisi alla olevaa asutusta.

Lumivyöry näyttää puskevan lumimassaa suoraan talojen päälle, mutta se pysähtyykin juuri ennen asutusta aiheuttaen asukkaille pelkkiä sydämentykytyksiä vahinkojen sijaan. Tilanne on kuvattu Ranskassa pienessä kylässä Bessansissa, jossa asukkaiden talot sijaitsevat aivan vuoren juurella.