Luonto valtasi suljetun vesipuiston – upeat kuvat leviävät verkossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vietnamin Huong Thuyssa, Huen kaupungissa sijatsevasta vesipuistosta on tullut hiljattain suosittu turistinähtävyys. Erikoisen Ho Thuy Tienin vesipuistosta tekee se, että se on ollut poissa käytöstä jo lähes vuosikymmenen ajan.

Matkailuyritysten yhteisenä projektina toteutettu vesipuisto avattiin yleisölle vuonna 2004. Puoliksi valmistunut puisto ei kuitenkaan onnistunut houkuttelemaan tarpeeksi turisteja ja pian projekti todettiin kannattamattomaksi. Vesipuisto suljettiin ja muutamassa vuodessa luonto ja kasvusto peitti rakennukset.

Daily Mail -lehden mukaan hylätty vesipuisto on ollut monen turistin mielestä kiehtova nähtävyys. Alueelle on alkanut virrata uteliaita matkailijoita ja puistosta räpsityt kuvat ovat lähteneet leviämään sosiaalisessa mediassa. Monet epäilevät, että puisto on nyt suositumpi kuin koskaan. Luonnon valtaama vesipuisto on karu mutta kaunis näky.

Đường đi vào cũng thấy ghê rồi #travels#Hue#hothuytien

Kuva, jonka Hoàng Anh (@anhng2o) julkaisi