Nick Carter ratkesi ryyppäämään – päätyi heti putkaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Backstreet Boysin siloposkinen sinisilmä Nick Carter saa pian ensimmäisen yhteisen lapsen pitkäaikaisen tyttöystävänsä ja nykyisen vaimonsa Lauren Kittin kanssa. Aiemmin Nick on kiitellyt tulevaa lasta siitä, että se rauhoittaa hänen elämäänsä.

Toisin on kuitenkin käynyt, sillä 35-vuotias Nick Carter on kaivanut vanhat luurangot esiin kaapista ryminällä ja lähtenyt rellestämään entiseen malliin. TMZ uutisoi bäkkäripojan nauttineen runsaasti alkoholia Floridan Key Westissä sijaitsevassa Hog’s Breath Saloonissa. Lopulta hän oli ajautunut kärhämään muiden asiakkaiden kanssa ja hänet passitettiin putkaan.

Carterin perheenjäsenten elämää ovat vuosikausia varjostaneet erilaiset päihde- ja huumeongelmat, sillä hänen pikkuveljensä Aaron on joutunut isoveljensä tavoin vieroitukseen ja hänen pikkusiskonsa Leslie kuoli yliannostukseen. Mies syyttää tästä kaikesta vanhempiaan.