Pakkomielle kuplamuovin poksauttelusta? Tämä lelu on sinulle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Japanilainen lelu- ja videopeliyhtiö Bandai on tuonut markkinoille lelun, joka on tarkoitettu kuplamuovin poksauttelusta nauttiville ihmisille. Avaimenperän kokoinen Mugen Puchi Puchi jäljittelee kuplamuovia, mutta siinä olevat ”kuplat” eivät poksahda, vaikka lelu päästää poksahtelun ääniä.

Daily Mail -lehden mukaan lelusta on julkaistu esittelyvideo netissä. Lelujen testaamiseen erikoistunut Wewyllenium-kanava on saanut Mugen Puchi Puchi -lelun käsittelyynsä jo vuonna 2012. Video on lähtenyt hiljattain leviämään sosiaalisessa mediassa, sillä lelun hankkineet ovat kertoneet sen olevan erinomainen stressilelu.

Nappeja painelemalla käyttäjä kokee kuplamuovin poksautteluun yhdistettävän kokemuksen ja se lievittää hermostuneisuutta ja stressiä. Kuplamuovilelun voi hankkia Bandain verkkokaupasta. Halvin versio lelusta kustantaa noin 19 euroa.