Upea luonnonilmiö! Pilvet kaupungin yllä kuin jättimäiset aallot

Viihdeuutiset · Annika Kela

Augustan yliopistollisessa sairaalassa työskentelevä lääkäri Alan Walters on onnistunut kuvaamaan upean timelapse-videon kaupungin yllä esiintyvistä pilvistä. Mies oli huomannut pilvien liikkuvan aaltomaisesti ja hän oli käynnistänyt älypuhelimensa kameran.

Asiantuntijoiden mukaan taivaalla olevat pilvet tunnetaan nimellä Undulatus Asperatus. Nopeutettu timelapse-video osoittaa, että pilvet liikkuivat aaltojen tavoin. Synkkien pilvien varjossa oleva kaupunki näytti siltä, kuin se olisi ollut veden alla.

Daily Mail -lehden mukaan monet tutkijoista ovat olleet kiinnostuneita videosta, sillä Undulatus Asperatus -pilvet ovat harvinaisia. Kyseisiä pilviä esiintyy usein vain suurten ukkosmyrskyjen läheisyydessä.