Selena Gomez edusti kireässä nahka-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Selena Gomez on tarjoillut jo muutamien viikkojen ajan sosiaalisessa mediassa esimakua Hands To Myself -kappaleensa videosta, joka julkaistiin äskettäin kohun saattelemana. Videolla nähtiin lopulta hieman myös paljasta pintaa.

Eilen Selena osallistui kuitenkin Unicef Ball -gaalassa, jonka punaiselle matolle hän saapui rohkeassa punasävyisessä nahka-asussa.

Hands To Myself -kappaleen musiikkivideolla Gomez esittää himojensa kohteena olevan miehen vainoajaa. Entinen Disney-tähti nähdään videolla muun muassa alusvaatteisillaan ja alasti kylvyssä. Yllättävänä käänteenä lopussa selviää, että videon tapahtumat ovat vain osa Selena Gomezin ja Christopher Masonin esittämän komistuksen katsomaa elokuvaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash