Työporukka juhli 900 miljoonan lottovoittoa – kunnes karu totuus paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vain pieni osa ihmisistä saa tuntea sen epätodellisen onnen ja riemun, kun suuri lottovoitto osuu kohdalle. Yksi työporukka ehti innostumaan Powerball Jackpot -lotossa saamaansa 900 miljoonan dollarin voittoa, kunnes he huomasivat, että he olivatkin tarkastaneet lipukkeensa edellisellä viikolla arvottujen numeroiden perusteella.

New Jerseyssa sijaitsevan Grissini Ristorante -ravintolan 42 työntekijää oli päättänyt lotota yhdessä 900 miljoonan päävoitosta. He kokoontuivat tarkistamaan lottokuponkiaan, joka osoittautui hetkellisesti ”voitokkaaksi”. Työntekijät juhlivat heidän elämänsä muuttavaa voittoa 15 minuutin ajan, minkä jälkeen he huomasivat, että he olivatkin tarkastaneet lipukkeen väärien numeroiden kanssa.

Työntekijät olivat Buzzfeed-lehden mukaan ehtineet innoissaan huudella irtisanoutumisia luullessaan, että heistä oli tullut miljonäärejä. Pettymys oli suuri, kun voittoa ei ollut tullutkaan. Yksi työntekijä oli kertonut voittamisen tuntuneen kuitenkin niin upealta, että hän ei haluaisi vaihtaa sitä tunnetta mihinkään muuhun vaikka he eivät voittaneetkaan.