Adele osallistui Carpool Karaokeen – huikea video julkaistiin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiotähti James Cordenin The Late Late Show -ohjelman Carpool Karaoke -osio on saavuttanut kovan suosion katsojien keskuudessa. Siinä musiikkimaailman tunnetut tähdet istuvat Cordenin kanssa autossa, lauaen stereoista soivien kappaleiden mukana.

Tuoreimmalla Carpool Karaoke -videolla James Cordenin auton pelkääjän paikalla istuu brittiläinen soul-tähti Adele. Upeasta äänestään tuttu tähti laulaa autostereoista soivia omia kappaleitaan, kuten Hello ja Someone Like You.

Adele tulkitsee myös Spice Girlsin Wannabe-hittiä ja Nicki Minajin osuutta Monster-kappaleesta. Lauluosuuksien välissä Adele kertoo hauskoja tarinoita elämästään. Tähti avautuu muun muassa humalassa olemisesta jouluna ja rakkaudestaan Spice Girls -tyttöbändiä kohtaan.