Amerikkalaisyhtiö lanseerasi vedenpitävät sukat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harva asia tuntuu inhottavammalta kuin märät ja kylmät sukat. Tämä on ongelma, jota useat suomalaiset joutuvat kestämään joka kevät ja syksy. Nyt Yhdysvaltojen Portlandista kotoisin oleva yritys on kuitenkin kehittänyt ratkaisun asiaan.

Showers Pass -yrityksen Crosspoint-sukkia kuvaillaan täysin vedenpitäviksi. Internetissä käänteentekeviksi kutsutut sukat koostuvat Maxim-lehden mukaan kolmesta kerroksesta. Kudottu ulkokerros muistuttaa materiaaliltaan tavallista sukkaa, keskikerros on vettä hylkivää mutta hengittävää Artex-kalvoa ja sisin kerros on kosteutta siirtävää antibakteerista Coolmax FX -vuorta.

Crosspoint-sukkia myydään Yhdysvalloissa Amazon-verkkokaupassa 28-35 dollarin hintaan. Sukat ovat menneet kaupaksi kuin häkä, mutta verkkokauppa ei toimita Crosspoint-tuotteita Suomeen. Toistaiseksi on epäselvää, tullaanko Showers Passin vedenpitäviä sukkia näkemään myös Euroopan ja Suomen markkinoilla.