Cameron Diazista tuli hittikirjailija – hyvinvointikirjat myyvät kuin häkä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Cameron Diaz on ilahduttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa kuvan uusimmasta hyvinvointiteoksestaan. Cameron on kirjoittanut The Longevity Book -kirjan yhteistyössä Sandra Barkin kanssa ja se käsittelee muun muassa ikääntymistä ja omasta ajasta nauttimista.

Daily Mail -lehden mukaan fanit joutuvat odottamaan teosta vielä muutaman kuukauden, sillä kirja tulee myyntiin vasta huhtikuussa. The Longevity Bookille povataan yhtä suurta menestystä kuin vuonna 2013 julkaistulle The Body Bookille.

The Body Book -kirjan keskeisenä aiheena olivat kauneus, hyvinvointi, terveellinen elämäntapa ja ikääntyminen. The Longevity Bookin odotetaan noudattavan samaa linjaa aiemman teoksen kanssa. Diazin ja Barkin kirjoittama The Body Book oli vuoden 2013 bestseller.

HELLO Again, Ladies! I am so excited I can barely contain myself!! As soon as I saw it myself, I wanted to share with you the cover of THE LONGEVITY BOOK. I am so proud of this book and very much looking forward to engaging us all in a new conversation about aging–how to do it with strength, grace, health and wisdom. I also wanted to thank you again for your beautiful submissions, which we’ll eventually get to show you as part of the cover beyond the cover; a perfect representation of women standing beside other women, as a united front, to stage change and incite progress. I can’t wait until hard copies hit the stands in April so we can really get started!! #thelongevitybook #theprivilegeoftime @thebodybook ox, Cameron

Kuva, jonka Cameron Diaz (@camerondiaz) julkaisi

Thank you @ceryscaitlin !! Glad you are enjoying @thebodybook !!

Kuva, jonka Cameron Diaz (@camerondiaz) julkaisi