Mies joi säiliöllisen Iron Mass Gaineria 5 minuutissa – 11 760 kilokaloria!

Fitness Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtube-käyttäjä Matt Stonie tunnetaan videoista, joissa hän suorittaa uskomattomia syömisennätykisä. Uutisoimme taannoin esimerkiksi videosta, jolla Matt syö 12 purkillista Ben & Jerry’s -jäätelöä kerrallaan.

Nyt Matt Stonie on palannut, ja tällä kertaa hän aikoo nauttia 2,2 kilon säiliön verran kehonrakentajille tarkoitettua Arnold Schwarzenegger Iron Mass Gainer -massanlisääjää. Säiliöllinen massanlisääjää pitää sisällään 11.760 kilokaloria ja 960 grammaa proteiinia.

Stonie valmistaa banaaninmakuisen kehonrakennusvalmisteen, jota syntyy yhteensä 12 tuopillisen verran. Mies tyhjentää tuopit alle viidessä minuutissa hevimusiikin soidessa taustalla. Sanomattakin on selvää, ettei tätä tempausta kannata yrittää toistaa kotona – ellei suunnitelmissa ole todella treenata Arnold Schwarzeneggerin tavalla.