Lehtiväite: One Direction hajoaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime syksynä uutisoitiin suositun One Direction -poikabändin jäävän pitkälle tauolle. Tuottaja ja bändin aikoinaan yhteen kasannut Simon Cowell on pitänyt taukoa väliaikaisena, mutta Cowell on taitanut vain toivoa parasta.

Us Weeklyn mukaan One Direction on hajoamassa lopullisesti. One Directionin väliaikainen tauko onkin muuttunut lopulliseksi bändin hajoamiseksi. Lehti kertoo, että bändin jäsenet ovat päättäneet olla uusimatta levytyssopimustaan sen päättymisen jälkeen. Edellinen sopimus päättyi lokakuussa 2015 heidän viimeiseksi jääneen kiertueensa loputtua.

Yhtyeen lähipiiristä kerrotaan, että nuoret miehet ovat väsyneitä ja kaipaavat omille soolourilleen, jollaisen Harry Styles on ehtinyt jo aloittamaan. Poikabändin yhteen palaaminen tulevaisuudessa ei ole kuitenkaan vielä täysin tyrmätty. Kuten moni muukin poikabändi, myös One Direction voi vuosien kuluttua yllättää ja tehdä jälleen yhteisen kiertueen.