Pariskunnat kokeilivat tankotanssia – asenne ratkaisee

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Notkeutta ja voimaa vaativa tankotanssi on suosittu urheilulaji, joka valitettavasti mielletään turhan usein voimistelemisen sijaan eroottiseksi ja strippaamiseen liittyväksi. Tangolla tanssiminen on kuitenkin koordinaatiota vaativa liikuntamuoto.

Nyt pariskunnat ovat päässeet kokeilemaan lajia videokameroiden kuvatessa. Shortsit jalassa keimailevat tankotanssijattaret ovat ällistyttävän upeita lajissaan – ja amatöörit uskomattoman huvittavia. Moni luulee, että tankotanssi on helppoa, mutta totuus lyö usein kovaa takavasemmalta.

Toki lajiin liittyy pikkutuhmaa liikkumista ja kokonaisvaltaista kehonhallintaa, mutta harva pystyy ensikerrasta lähtien roikottamaan itseään tangolla ilman vahinkoja. Etenkin miesten genitaalialueet joutuvat koetukselle useassa tapauksessa. Onneksi huumorilla selviää myös tankotanssista.