Poliisi tarkasti pidätetyn taskut – luuli sukuelintä aseeksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään huvittava pidätysvideo, jossa poliisi kopeloi kovakouraisesti pidätetyn miehen penistä. Hotellin aulassa öykkäröinyt paidaton mies oli pidätetty uhkaavan käytöksen takia. Miehelle tehtiin paikan päällä nopea ruumiintarkistus.

Mirror-lehden mukaan toinen viranomaisista päätti tarkistaa miehen taskut ja hän tarttui kiinni tunnistamattomasta esineestä taskun vieressä. Poliisi ei ollut varma, mistä oli kyse ja hän tunnusteli sitä useita kertoja kovakouraisesti.

Sitten viranomaiselle selvisi, että kyseessä oli miehen penis. Silminnäkijän kuvaama video on julkaistu Reddit-palvelussa. Vaikka viranomainen noudattikin turvallisuusohjeistuksia on peniksen kopelointi aiheuttanut hilpeyttä sosiaalisessa mediassa. Pidätetyn onneksi kyseessä oli penis eikä ase.