Tuttu tunne? Kissa tekee vatsalihasrutistuksia ja luovuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesäkuntoon yrittämisen halusta huolimatta treenaaminen ei jaksa aina kiinnostaa. Kuntosalille meneminen voi tuntua välillä raskaalta, hengästyminen vaivalloiselta ja kunto-ohjelman suorittaminen jopa vastenmieliseltä. Eräs kissa tietää täysin mistä on kyse.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa kissa makaa selällään lattialla. Kissan asento ja ylöspäin kurotteleva liikerata näyttävät yhdessä aivan siltä kuin se yrittäisi tehdä vatsalihasrutistuksia. Todellisuudessa se saattaa hieroa selkäänsä lattiaan, mutta se muistuttaa epäilyttävän paljon useita kuntoilemisen jälleen tammikuussa aloittaneita henkilöitä.

Kissa muistuttaa monia siitä, kun kuntosalille meneminen on tuntunut niin epämiellyttävältä, että on päättänyt jäädä kotiin tekemään lihaskuntotreeniä. Kotona treenaaminen saattaa välillä olla itsensä huijaamista, ja monelle onkin voinut käydä kuten tälle kissalle, joka luovuttaa muutaman toiston jälkeen ja kellahtaa kyljelleen.