Nolointa koskaan! Naisen housut putosivat huvipuistolaitteessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Costaricalaisessa huvipuistossa nähtiin joulunpyhinä nolo episodi, kun eräässä huvittelulaitteessa olleelta naiselta putosi housut nilkkoihin. Kuten arvata saattoi, kiertää paikan päällä kuvattu video nyt valtoimenaan netissä.

Mikäli olet menossa hurvittelemaan Tagada-nimiseen huvipuistolaitteeseen, kannattaa panna vyö housuihin. Nettivideo näyttää erään naisen todella ikävät kokemukset huvipuiston laitteessa. Hänen housunsa valuivat nytkyttävän liikkeen takia alas paljastaen paljaan pepun kaikelle kansalle.

Naisen poikaystävä yritti estää jaloillaan naisensa housujen putoamista, mutta sai aikaiseksi vain eroottista aktia muistuttavan tilanteen. Vaikka toisten ihmisten kustannuksella nauraminen on kiellettyä, joutuu videota katsoessa hymähtelemään hieman. Toivottavasti neitokainen itsekin osaa nauraa tapahtumille vielä jonakin päivänä.