Nicky Hilton raskaushuhujen pyörteissä – hotellisukuun uusi perijä?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Seurapiirikaunotar Nicky Rothschild odottaa huhujen mukaan esikoistaan yhdessä aviomiehensä James Rothschildin kanssa. Perheenlisäys on ollut pariskunnan haaveissa jo kauan ja lähipiirin mukaan ajankohta lapsien hankkimiselle on nyt oikea.

Nicky ja James menivät naimisiin viime heinäkuussa Lontoossa järjestetyssä seremoniassa. People-lehden mukaan pari ei ole vielä julkisesti vahvistanut raskaushuhuja todeksi, mutta lähipiirin mukaan Nicky ja James ovat kertoneet raskaudesta perheelle ja ystävilleen.

Nickyn sisko DJ-tähti Paris Hilton kertoi lehtihaastattelussa, että Nicky ja James ovat luotuja toisilleen, eivätkä he malta odottaa perheenlisäystä. Hilton on vakuuttunut siitä, että pariskunnasta tulee erinomaisia vanhempia.