Pariskunnan sänky hajosi – sitten alkoi raju laihdutuskuuri

Viihdeuutiset · Annika Kela

Irlantilainen pariskunta on onnistunut kolmessa vuodessa laihduttamaan yhteensä 153 kiloa. Hurja painonpudotusurakka sai alkunsa siitä, kun pari joutui pilkan kohteeksi julkaistuaan hääkuviaan sosiaalisessa mediassa.

Liikalihava pariskunta painoi häidensä aikaan yhteensä 330 kiloa. Daily Mail -lehden mukaan kaksikon elämä alkoi ylipainon takia olla haasteellista. He muun muassa hajoittivat sänkynsä neljä kertaa ylipainollaan. Pari päätti aloittaa laihdutusurakan yhdessä ja molemmat liittyivät Slimming World -painonpudotuskerhoon.

Dublinissa asusteleva Noel ja Leisa Hoey tunnustivat, että he olivat alkaneet lihoa perheen perustamisen yhteydessä. Kolmen lapsen vanhemmat olivat jättäneet säännölllisen liikunnan taka-alalle keskittyessään perheeseensä. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2013 ja sen jälkeen he alkoivat laihduttaa.

Kumpikin on saavuttanut tavoitteensa eikä Noelia ja Leisaa ole tunnistaa hääkuvissa esiintyväksi pariskunnaksi. Perheen lapset ovat kannustaneet vanhempiaan projektissa ja terveellisestä elämäntavasta on tullut koko perheen uusi suunta.