Taiteltava pöyräilykypärä pian myyntiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilaiset yrittäjät ovat kehitelleet taiteltavan pyöräilykypärän, joka mahtuu laukkuun esimerkiksi työpäivän ajaksi. Headkayse-kypärä on suoritunut turvallisuustesteistä erinomaisin tuloksin ja sitä pidetään jopa parempana vaihtoehtona pyöräilijöille, kuin monia muita markkinoilla olevia kypäriä.

Daily Mail -lehden mukaan lontoolaiset miehet saivat idean kypärän kehittämiseen, kun he huomasivat, että kypärät vievät liian paljon tilaa eikä markkinoilla ole pieneen kokoon taiteltavia kypäriä. Headkayse on valmistettu joustavasta, mutta iskunkestävistä materiaaleista.

Suunnittelijoiden mukaan kypärä suojaa päätä paremmin nimenomaan joustavuuden takia, sillä se istuu pyöräilijän päähän paremmin. Joustavuuden ansiosta kypärän materiaalit eivät murru tai halkeile, vaikka käyttäjä saisikin osuman päähänsä. Pyöräilykypärän taiteltavuus on ominaisuus jota on odotettu kauan ja nyt se on viimein kehitetty.