Turisti ihastui koiranpentuun – loma venähti kolmella kuukaudella

Viihdeuutiset · Annika Kela

Filippiineillä lomaillut saksalaisturisti Emmy Karnot on löytänyt lomakohteestaan uuden ystävän. Koiranpentu nimeltä Buddy valloitti Emmyn sydämen heti ensikohtaamisesta lähtien ja sen jälkeen kaksikko on ollut erottamaton.

Karnot kohtasi Buddyn Boracayssa heinäkuussa, kun hän oli rannalla kävelemässä paikallisen poliisin kanssa. Viranomainen vei turistin vanhan poliisiauton luo, jonka alle koiraemo oli synnyttänyt pieniä koiranpentuja. Suojaisassa piilopaikaissaan loikoillut Buddy teki Emmyyn vaikutuksen.

Karnot vietti lomapäivänsä koiranpennun kanssa ja sitten hän tajusi, ettei hän voisi enää palata kotiinsa ilman Buddya. Jotta Emmy voisi adoptoida hylätyn kulkukoiran oli hänen vietävä koira lääkäriin tarkastettavaksi. Adoptioprosessi ja matkustusluvan saaminen kesti kolme kuukautta.

Karnot asui Filippiineillä siihen asti, että Buddy sai luvan lähteä Saksaan. Turisti palasi viime syksynä venähtäneeltä lomaltaan kotiin koiran kanssa. Daily Mail -lehden mukaan Buddy on sopeutunut erinomaisesti uuteen kotiinsa.